Palicom

Rodoč: Policajac pendrekom pretukao novinara zbog psa

Više detalja o tučnjavi do koje je navodno došlo zbog razmirica oko pasa u naselju znat će se tijekom petka i policijskog izvještaja.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 05. 2024. u 23:14 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Božović, novinar BHRT-a i kolumnista Bljeska pretučen je večeras u mostarskom naselju Rodoč.

Njega su oko 22 sata fizički napali susjed koji je inače granični policajac i susjedova supruga.

Kako je rekao napadnuti novinar, prvo je došlo do kratke verbalne prepirke, a zatim je Božovića policajac udario par puta navodno policijskom palicom. Trenutno se Božović nalazi na odjelu CUM SKB Mostar, a na mjesto napada je izašla i mostarska policija.

Navodno je do napada došlo zbog nesuglasica oko psa.

''Išao sam kao i skoro svaku večer u šetnju po naselju. Naši me rodočki psi prate, Ozi, Elza i ostali. Pred njihovom zgradom bio je neki veći pas lutalica koji je napao naše pse i ja sam ih razdvajao. Njih dvoje su s prozora rekli da psima nije mjesto u parkiću. Ja sam rekao da su lutalice. Oni su rekli da se psi vode na uzici. Ja sam odgovorio da se ne vode, da znam zakon. On mi je opsovao pič** božju. Ja sam rekao sad ćemo vidjeti tko će i zaprijetio zvanjem policije. Pošao sam po pse, da bi njih dvoje krenuli za mnom. Počeli smo se naguravati i on me počeo tući palicom'', rekao nam je Božović.

Vidno potresen i sa podljevima po rukama i nogama, dodaje kako se u napadu pridružila i susjeda.

''Udarala me nogama i šakama. Ja sam nekako uspio ošamariti i njega i nju dok su me tukli. I uspio zubima zgrabiti njenu šaku. Uspio sam se istrgnuti i zvati policiju. Oni su prijetili da će teći još krvi, pa sam ja zvao i vas medije'', rekao je na kraju Božović.

Kopirati
Drag cursor here to close