Posljedice nevremena

Radnik "Elektrokrajine" poginuo otklanjajući kvar

Iz Policijske uprave Banja Luka su priopćili da im je prijavljen ovaj događaj te da je izvršen očevid.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 07. 2023. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Đumić (45), radnik "Elektrokrajine", poginuo je u ponedjeljak u Prnjavoru dok je sanirao štetu od nevremena, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da je ovog oca dvoje maloljetne djece usmrtila struja.

Očevid

Potvrdili su to izvori "Nezavisnih novina" koji dodaju da će u nastavku istrage precizno biti utvrđeni uzroci tragedije.

Iz Policijske uprave Banja Luka su priopćili da im je prijavljen ovaj događaj te da je izvršen očevid.

"Policijskoj stanici Prnjavor u ponedjeljak oko 15:45 prijavljeno je da je neposredno prije podnošenja prijave u mjestu Otpočivaljka, grad Prnjavor, prilikom otklanjanja kvara na niskonaponskoj elektromreži smrtno stradao G.Đ. iz Prnjavora, radnik 'Elektrokrajine', RJ Prnjavor", rečeno je iz banjalučke policije.

Kako su dodali, po nalogu dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka policajci su zajedno sa dežurnim mrtvozornikom Doma zdravlja Prnjavor i inspektorom zaštite na radu na licu mjesta izvršili očevid.

Nesreća? 

Iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka su nam potvrdili da je policija obavila očevid te da je dežurni tužitelja naredio da se poduzmu sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti događaja.

Uprava i kolektiv "Elektrokrajine" uputili su izraze najiskrenije sućuti stradalog kolege.

Glasnogovornik "Elektrokrajine" Predrag Klincov rekao je da se nesreća dogodila u ponedjeljak i da će sve okolnosti biti predmet interne kontrole poduzeća i istrage nadležnih organa.

"Ostali smo bez vrijednog kolege koji je predanim radnim angažmanom uvijek nastojao pomoći građanima Prnjavora, pa tako i sada tokom nezapamćenih prirodnih nepogoda koje su pogodile ovaj kraj i veći dio Republike Srpske", naveo je Klincov.

Vijest o tragediji na svom Facebook profilu objavio je i Darko Tomaš, gradonačelnik Prnjavora, koji je obitelji nastradalog radnika uputio sućut.

Kopirati
Drag cursor here to close