Četiri uhićenja

Pune ruke posla za graničnu policiju

Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i u tijeku dana bit će predan nadležnom organu.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 03. 2022. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije BiH Brod, 11. ožujka 2022. godine, Uhitili su E.Š. (1987.), državljanina Bosne i Hercegovine. Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona raspisalo potragu zbog kaznenog djela ''neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga''. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i u tijeku dana bit će predan nadležnom organu.

Istoga dana, prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Gradina, uhićen je J.K. (1966.) jer ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog kaznenog djela ''napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti''. Službenici Jedinice GPBiH Gradiška, ovog državljanina Republike Hrvatske su predali službenicima Okružnog centra sudske policije Prijedor.

Prethodno, 7. ožujka 2022., službenici Jedinice GPBiH Gradiška uhitili su I.S. (1984.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnog djela ''omogućavanje uživanja opojnih droga''. Državljanin BiH i R. Hrvatske je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Gradina i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Prijedor.

Uz navedeno, službenici ove jedinice su 7. ožujka 2022., lišili slobode V.H. (1978.), nakon što je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog kaznenog djela ''falsificiranje isprave''. Državljanin BiH je kontroliran pri izlasku iz BiH na prijelazu Gradiška i predan službenicima MUP-a KS. 

Kopirati
Drag cursor here to close