BiH

Pronađen laboratorij za uzgoj marihuane

Pronađene su i lampe, dvije digitalne vage, sjeckalica, puška, određena količina municije, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenih djela.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 01. 2022. u 10:29 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, radeći na otkrivanju i sprječavanju kaznenih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga lišli su slobode osobu inicijala A.D. iz Prnjavora zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kaznena djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", javlja Anadolija.

"Izvršen je pretres stana i drugih prostorija na području općine Prnjavor, koje koristi osumnjičena osoba kojom prilikom je pronađena improvizirana laboratorija za uzgoj opojne droge marihuane, 20 stabljika koje svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje, 1.680 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te 62 sjemenke indijske konoplje", priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Osim toga pronađene su i lampe, dvije digitalne vage, sjeckalica, puška, određena količina streljiva, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih kaznenih djela.

Sve mjere i radnje u okviru ovog predmeta preduzete su u suradnji s Okružnim javnim tužiteljstvom Banja Luka, a po naredbi Osnovnog suda Prnjavor.

"U tijeku je kriminalistička obrada osobe", dodaje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close