Potvrđeno iz SKB Mostar

Prometna u Miljkovićima: Jedna osoba bori se za život

Jedna osoba, ozlijeđena u prometnoj nesreći u Miljkovićima pokraj Mostara, dobila je teške tjelesne ozljede opasne po život...
Vijesti / Crna Kronika | 19. 02. 2024. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba, ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u subotu 17. veljače dogodila u mjestu Miljkovići pokraj Mostara, dobila je teške tjelesne ozljede opasne po život, potvrđeno je za Bljesak.info iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

''Ženska osoba D.P.( 1959.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život'', rečeno je za Bljesak.info iz mostarske bolnice.

Podsjećamo, jedna muška osoba preminula je uslijed zadobivenih ozljeda, kako je ranije potvrdio za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Teška prometna nesreća dogodila se u oko 16 sati na magistralnoj cesti Mostar - Čitluk, u mjestu Miljkovići. Na mjestu događaja intervenirali su službenici Hitne pomoći Mostar, te pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar koji su izvlačili jednu ozlijeđenu osobu iz auta.

 

Isprike zbog pogrešno objavljenih informacija

Ispričavamo se zbog ranije objavljenih informacija o dvije osobe koje su životno ugrožene u ovoj nesreći.

Naime, informaciju smo dobili iz SKB Mostar, te je navedeno kako se radi o prometnoj nesreći u Miljkovićima, no kasnija provjera pokazala je kako su u pitanju dvije odvojene prometne nesreće.

 

Kopirati
Drag cursor here to close