Vikend iza nas

17 prometnih nesreća u HNŽ-u: Jedna osoba poginula, 7 ozlijeđenih

Na području HNŽ-a registrirano je 17 prometnih nesreća od čega osam na području Mostara, četiri na području Jablanice te po jedna na području Prozor-Rame, Neuma, Konjica, Čapljine i Stoca.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 02. 2024. u 10:56 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend iza nas obilježile su prometne nesreće, ako je suditi prema podacima iz biltena MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako je objavljeno, na području HNŽ-a registrirano je 17 prometnih nesreća od čega osam na području Mostara, četiri na području Jablanice te po jedna na području Prozor-Rame, Neuma, Konjica, Čapljine i Stoca.

U prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, tri su zadobile teške tjelesne ozljede, dvije osobe ozljede neutvrđenog stupnja te dvije osobe lake tjelesne ozljede.

U nedjelju, 18. veljače dogodila se prometna nesreća na regionalnoj cesti R 418, u mjestu Rumboci, općina Prozor-Rama u kojoj je M.B. (2006) upravljajući vozilom marke VW Golf III sletio s puta.

Zadobio je lake tjelesne ozljede, dok je njegov suvozač S.Z. (2006) iz Prozora zadobio teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se i na cesti R 419, u mjestu Kosne luke u općini Jablanica, a sudjelovali su F.K. (1958) iz Jablanice s vozilom Renault Clio i I.K. (1983) iz Livna s vozilom marke VW Transporter.

Teške tjelesne ozljede zadobio je F.K. koji je nakon ukazane prve pomoći prevezen u SKB Mostar na daljnje liječenje.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila i u subotu na cesti M 17/4 u mjestu Miljkovići u Mostaru.

Sudjelovali su V.P. (1957) s vozilom marke Golf IV i R.Č. (1974) s vozilom marke Mercedes. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač Golfa V.P., teške tjelesne ozljede zadobila je njegova suvozačica D.P. (1959). Ozljede neutvrđenog stupnja zadobili su vozač Mercedesa R.Č. i njegov suvozač L.Č. (1998).

O svim nesrećama upoznat je dežurni tužitelj te izvršen očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close