Istraga u tijeku...

Privođenja i u Sarajevu tijekom istrage ubojstva Miloša Ostojića

Ministarstvo u suradnji s Republičkim javnim tužiteljstvom poduzima istražne mjere i radnje s ciljem istraživanja pomenutog kaznenog djela.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2019. u 12:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: M. Kadrić  / Ilustracija

Na području Sarajeva sinoć je slobode lišena jedna osoba, koje bi moglo da se dovede u vezu s izvršenjem kaznenog djela teškog ubojstva Miloša Ostojića (1989.), 1. siječnja u Istočnom Sarajevu.

Privođenje osobe u Sarajevu je izvršeno u okviru istrage, koju provodi Uprava za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske i Policijska uprava Istočno Sarajevo.

''U toku je kriminalistička obrada privedene osobe koju su policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo odmah sinoć predali Policijskoj upravi Istočno Sarajevo'', precizirali su iz MUP-a RS.

Ministarstvo u suradnji s Republičkim javnim tužiteljstvom poduzima istražne mjere i radnje s ciljem istraživanja pomenutog kaznenog djela.

Zasad nepoznata osoba je, 1. siječnja, oko 23.05 sati, u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, upotrebom vatrenog oružja nanijela teške tjelesne povrede Ostojiću, od kojih je nedugo zatim preminuo u bolnici u Istočnom Sarajevu.

Članovi Ostojićeve porodice su vlasnici nekoliko firmi.

Po nesluženim navodima, Ostojić je ubijen ispred lokala "Sparta" u tzv. sačekuši.

Kopirati
Drag cursor here to close