Kaos u Laktašima

Pripadnik oružanih snaga BiH palicom pretukao dvije djevojke

Nad njima je izvršena kriminalistička obrada, a pronađene su i oduzete dvije palice koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih kaznenih djela.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 12. 2023. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnik Oružanih snaga BiH Darko R. (32) sudjelovao je u tuči do koje je došlo u četvrtak oko ponoći u kafiću na području Laktaša, saznaje Srpskainfo. On je zajedno sa bratom, palicom, između ostalog, pretukao i dvije djevojke.

Izvor Srpskainfo je pojasnio da su djevojke T.M. i S.M. lupale čaše po kafiću i tako oštetile inventar lokala.

"Tada je došlo prvo do sukoba i naguravanja između T.M., S.M. i S.K., a potom su se umiješali braća Darko R. i D. R. iz Laktaša. Oni su palicama napali T.M., S.M., S.K. i još jednu osobu, kojom prilikom su navedene osobe zadobile tjelesne ozljede i ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Laktaši", pojasnio je izvor Srpskainfo.

U PU Banja Luka su rekli da su navedene osobe su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod T.M. utvrđeno prisustvo od 1,26 g/kg, kod S.M. 1,17 g/kg, kod S.K. 1,20 g/kg i kod D.R. prisustvo od 0,93 g/kg alkohola u organizmu.

Nad njima je izvršena kriminalistička obrada, a pronađene su i oduzete dvije palice koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih kaznenih djela.

Policijski službenici su konobaru navedenog ugostiteljskog objekta M.R. uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja posluživanje alkoholom, a licu S.J. iz Banja Luke, zbog počinjenog prekršaja propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu.

Sugovornik Srpskainfo je pojasnio da je Darko R. bio uhićen 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja i da je dvije godine kasnije i osuđen zbog ovog slučaja. Također, ove godine je opet bio u sukobu sa zakonom, a ovaj put zbog kaznenog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Prošle godine je privođen zbog ugrožavanje sigurnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close