Potvrđeno

Požar na Tekiji - Ozlijeđene osobe izvan živote opasnosti

''Pacijentica je zadobila lakše tjelesne ozljede, stabilna je i van životne opasnosti'', rekli su za Bljesak.info s Odjela za Plućne bolesti Kantonalne bolnice Mostar.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 11. 2023. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede u požaru koji je nedjelju navečer izbio u stambenoj zgradi u mostarskom naselju Tekija.

Van opasnosti

''Pacijentica je zadobila lakše tjelesne ozljede, stabilna je i van životne opasnosti'', rekli su za Bljesak.info s Odjela za Plućne bolesti Kantonalne bolnice Mostar.

Također, neslužbeno doznajemo da je i druga osoba, ozlijeđena u požaru, van životne opasnosti.

Naime, ženska osoba inicijala Z.H. (1996.) ozlijeđena je u podrumu zgrade, odakle su je izvukli policajci, nakon što su čuli da doziva pomoć'', navode iz MUP-a.

Također, ozlijeđen je i muškarac inicijala N.R. (1987.), koji se ozlijedio prilikom pada.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, požar je izbio nešto poslije 22:00 sata.

Zapalio podrum stambene zgrade u kojemu je izgorjela velika količina drva. Na teren su odmah izašle sve raspoložive postrojbe PVP Mostar. Uz vatrogasce, na teren su odmah izašli i pripadnici Hitne medicinske pomoći i policije. Na mjestu događaja su bili i službenici Elektroprivrede koji su privremeno isključili napajanje električnom energijom zgrade koju je zahvatio požar.

Ozlijeđen vatrogasac

''Na terenu je bilo 12 vatrogasaca i požar su stavili pod kontrolu. Stanari su se nagutali dima, no nije došlo do ozbiljnijih ozljeda'', rekli su za Bljesak.info iz PVP Mostar.

Iz PVJ Mostar su priopćili kako je tijekom obavljanja intervencije ozlijeđen i vatrogasaca koji senagutao dima i trenutno se nalazi u bolnici na promatranju.

Više informacija o uzroku požara bit će poznato nakon očevida

 

Kopirati
Drag cursor here to close