Baška Voda

Požar na hotelu Petra Ćorluke

Riječ je o stambenom objektu koji se trenutno ne koristi, ali su vatrogasci zbog toga imali pune ruke posla.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 06. 2023. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Požar je u ponedjeljak navečer zahvatio jedan od objekata u krugu hotela "Hrvatska" u Baškoj Vodi, objavila je Slobodna Dalmacija.

Riječ je o stambenom objektu koji se trenutno ne koristi, ali su vatrogasci zbog toga imali pune ruke posla. Na intervenciju je izišlo 15 pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Baška Voda" s pet vozila.

Kako javljaju iz Vatrogasnog operativnog centra Splitsko-dalmatinske županije, planuli su - odbačeni madraci.

Vlasnik hotela od prije četiri i pol godine je hercegovački poduzetnik Petar Ćorluka, vlasnik tvornice toaletnog papira i higijenskih potrepština "Violeta".

Posredstvom svoje tvrtke "Marea Alta" sa sjedištem u Makarskoj kupio je turističke nekretnine pod Biokovom od Ministarstva državne imovine za nešto više od 46 milijuna kuna ili oko 6,1 milijun eura.

''Upravo je spomenuta kompanija iza koje stoji "balkanski kralj wc papira" jučer ishodila građevinsku dozvolu za planirani projekt vezan uz hotel "Hrvatska" za koji je prije prisilne pandemijske stanke i brojnih peripetija s lokalnom vlašću investitor govorio da je vrijedan oko 20 milijuna eura'', pišu splitske novine.

Kopirati
Drag cursor here to close