Pucnjava u Mostaru

Nova 'epizoda' revolveraša iz DUM-a

Policija je brzo intervenirala i nakon dugih pregovora i galame privela počinitelja.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 11. 2021. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je stanare mostarskog naselja Dum ponovno probudila pucnjava. Oko 1 sat iza ponoći čulo se desetak pucnjeva iz vatrenog oružja.

''PU Mostar je obaviještena od strane građana da na adresi fra F. Miličevića osoba I.M.(1962) iz Mostara puca iz svog stana i vikom i galamom narušava javni red i mir. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i zatekli navedenu osobu u stanu. Osoba je bila u alkoholiziranom stanju, vrijeđao je i psovao djelatnike policije i u jednom trenutku zaprijetio da će ih ubiti'', stoji u policijskom izvještaju.

Osoba je stavljena pod kontrolu i lišena je slobode, a kako doznajemo riječ je o njihovom 'starom znancu' koji je i nedavno imao sličnih poduhvata.

Tijekom posljednje pucnjave, koja se dogodila u travnju ove godine, policija je ovom 'nestašku' oduzela cijeli arsenal oružja.

"Policija je u pretresu stana, među ostalim, pronašla automatsku pušku, ručnu bombu s upaljačem, nitroglicerinsku granatu, eksploziv, štapin i detonatorsku kapsulu, te veću količinu streljiva raznih kalibara, kao i više vrsta hladnog oružja noževa i mačeta, kao i teleskopsku palicu", navedeno je u policijskom izvještaju tijekom proteklog privođenja.

Kopirati
Drag cursor here to close