U rekordnom vremenu

Policija uhitila jednu osobu koju sumnjiče za pljačku u Gnojnicama

Policija je tijekom ponedjeljka jednu osobu koju sumnjiče za pljačku trgovine Eso promet u Gnojnicama privela na saslušanje u županijsko Tužiteljstvo u Mostaru.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 11. 2021. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom protekle subote u večernjim satima, nepoznata je osoba naoružana nožem ušla u trgovinu Eso promet koja se nalazi u Gnojnicama. Prijeteći nožem, od radnika u trgovini, razbojnik je uzeo i odnio oko 2000 KM.

Mostarska je policija, odmah djelujući, poduzela radnje na pronalasku počinitelja što je rezultiralo jednim uhićenjem.

Do uhićenja je došlo u nedjelju kada su policajci PU Mostar, uhitili i priveli jednu osobu za koju sumnjaju kako je počinila navedenu pljačku. Do uhićenja je došlo nakon prikupljanja određenih dokaza i prepoznavanja.

Danas je osumnjičeni, kojega policija dovodi u vezu sa ovom pljačkom, priveden u Tužiteljstvo HNŽ. Dežurni tužitelj bi tijekom dana trebao kompletirati optužnicu i zatražiti mjere pritvora od strane Suda.

Foto: Bljesak.info / Privođenje uhićenog koji se sumnjiči za pljačku
Foto: Bljesak.info / Osumnjičeni nakon izlaska iz Tužiteljstva

Napomena:

''Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom''.
Kopirati
Drag cursor here to close