Izvršen i pretres u RS

Trebinje: Uhićen osumnjičeni za oružanu pljačku u Nikšiću

Policijska uprava Trebinje jutros je priopćila da je jučer uhapšena osoba S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinila krivično djelo razbojništvo.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 10. 2021. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stojan Albijanić iz Bileće uhićen je zbog sumnje da je sudjelovao u oružanoj pljački koja se u srijedu dogodila u Nikšiću, a u kojoj je, od posljedica ranjavanja, život izgubio radnik osiguranja Ljubiša Mrdak, prenosi RTCG.

Policijska uprava Trebinje jutros je priopćila da je jučer uhapšena osoba S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinila krivično djelo razbojništvo.

"Pripadnici PU Trebinje izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S. A., te tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, u Crnoj Gori", navodi se u priopćenju.

Do oružane pljačke došlo je jučer oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom, prenose Nezavisne novine.

Radnik osiguranja Ljubiša Mrdak (50) je naknadno preminuo.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu a oteli su oko 380.000 eura. Prema neslužbenim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate mirovina.

Iz Uprave policije je priopćeno da se intenzivno traga za izvršiteljima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišteno u izvršenju ovog kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close