Kukasti križ

Policija traži autora ''svastike'' na malonogometnom terenu u Dubrovniku

Na upit hoće li se u istrazi koristiti i videosnimkama s nadzorne kamere na nogometnom terenu, iz policije su odgovorili kako će se iskoristiti sve mogućnosti kako bi se utvrdio identitet počinitelja.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 06. 2019. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava provodi istragu kako bi otkrila počinitelja koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak na malonogometnom terenu u dubrovačkom naselju Hladnici složio klupe u obliku "svastike" ili kukastog križa.

Iz policije ističu kako im je dojava stigla u ponedjeljak ujutro te da je proveden očevid. Na upit hoće li se u istrazi koristiti i videosnimkama s nadzorne kamere na nogometnom terenu, iz policije su odgovorili kako će se iskoristiti sve mogućnosti kako bi se utvrdio identitet počinitelja.

Iz lokalnog HNS-a najoštrije su osudili izgred i prozvali dubrovačkoga gradonačelnika Matu Frankovića jer nije reagirao na pojavu fašističkih simbola i u drugim dijelovima grada, prenosi Hina.

Gotovo 12 mjeseci u najvećemu gradskom kotaru Mokošici mnoge lokacije, pa i glavna šetnica, stoje unakažene fašističkim simbolima, a do dana današnjega gradske komunalne službe nisu ih uklonile. Nažalost, takvi simboli nalaze se i po drugim dijelovima našega grada i do danas ih nitko nije našao potrebnim ukloniti, ističu dubrovački HNS-ovci.

Kopirati
Drag cursor here to close