Vučić

Policija ima ideju što se dogodilo nestalom Splićaninu

Vijesti / Crna Kronika | 03. 01. 2022. u 14:23 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je da policija ima ideju što se dogodilo mladiću iz Splita koji je 31. prosinca nestao u Beogradu.

Ne iznoseći pojedinosti, Vučić je rekao da će policija objaviti saznanja o nestanku Mateja Periše (29) u novogodišnjoj noći.

“Jutros sam dobio informacije o momku iz Splita i čekam nove. Ima detalja, ali to će policija priopćiti”, rekao je Vučić novinarima.

Dodao je da policija ima "skicu" događaja i nada da se će nestali mladić pronaći. "Želim to i zbog njega i njegove obitelji. Jedino mogu reći naši nadležni rade sve i već imaju neku skicu onoga što se moglo dogoditi", rekao je Vučić.

Nestanak Mateja Periša prijavljen je beogradskoj policiji 31. prosinca nakon što je s šestoricom prijatelja došao na doček Nove godine u srbijansku prijestolnicu.

"Apsolutno vjerujem policiji Srbije koja uistinu vrlo temeljito, profesionalno i stručno vodi potragu i za sve informacije što se događa ubuduće se treba obratiti njima jer ih samo policija može službeno pustiti van", izjavio je otac nestaloga Mateja Nenad Periš Hini u nedjelju.

On je u nedjelju s predstavnicima hrvatskog veleposlanstva u Beogradu i prijateljima svog sina došao u klub "Gotik" gdje je posljednji put viđen njegov sin.

U ponedjeljak bi se trebao sastati s dužnosnicima beogradske policije koja je objavila da poduzima sve mjere u potrazi za nastalim Matejem.

Kopirati
Drag cursor here to close