Očevid pokazao

Jablanica: Policajka se ubila iz službenog pištolja

- Radi se o suicidu koji je izvršila M.R. (1982), pripadnica Policijske stanice Jablanica pucnjem iz vatrenog oružja.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 02. 2024. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je jutros obznanjeno da je policijska službenica, pripadnica PS Jablanica, PU Konjic, Majda Ramić (42) izvršila samoubojstvo ispred svoje obiteljske kuće u Jablanici, to je potvrđeno i očevidnim radnjama.

Očevidom na licu mjesta je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona-Područnog ureda Konjic.

Tako je obavljenim očevidom, kako je rečeno iz Tužiteljstva HNŽ, te prema do sada prikupljenim materijalnim tragovima i obavljenim razgovorima nedvojbeno utvrđeno da u konkretnom slučaju ne postoje osnovi sumnje o tome da je počinjeno bilo koje kazneno djelo.

''Radi se o suicidu koji je izvršila M.R. (1982), pripadnica Policijske stanice Jablanica pucnjem iz vatrenog oružja. Možemo potvrditi da je suicid izvršen službenim pištoljem. Također, poduzimaju se sve aktivnosti na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja'', potvrdili su za portal "Avaza" iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, policija je o ovom tragičnom događaju obaviještena jutros u 8:05 sati. Kako je rečeno, nesretna djevojka je izvršila samoubojstvo pucajući sebi u glavu iz pištolja.

Svi oni koji se bore s mentalnim ili bilo kojim drugim poteškoćama te trebaju pomoć ili savjet mogu kontaktirati Plavi telefon 080 050 305, besplatnu liniju za pomoć.  

Ako se lakše izražavate pisanjem, plavom telefonu možeš poslati i poruku. . U roku od 72 sata Plavi telefon bi trebao odgovoriti.

Na stranici planovg telefona možete pronaći potrebne informacije. 

Plavi telefon jamči anonimnost i povjerljivost svih razgovora.

Kopirati
Drag cursor here to close