Policija Srbije

Uhićeni zbog krijumačarenja 1.1 tone gela za nargile u BiH, priveden i policajac

Uhićene čiji su inicijali R.B. /44/, N.Ć. /20/ i B.B. /35/ terete da su izvršili kazneno djelo krijumčarenje, tako što su gel za nargile pokušali prenijeti u BiH van graničnog prelaza, navodi se u priopćenju.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2018. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Srbije uhitila je tri osobe iz Priboja zbog sumnje da su pokušali prokrijumčariti 1,1 tonu gela za nargile iz Srbije u BiH, priopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Uhićene čiji su inicijali R.B. /44/, N.Ć. /20/ i B.B. /35/ terete da su izvršili kazneno djelo krijumčarenje, tako što su gel za nargile pokušali prenijeti u BiH van graničnog prelaza, navodi se u priopćenju. 

Uhićen je i policijski službenik iz Prijepolja čiji su inicijali A.S. /32/ koji se tereti da je došao na mjesto uhićenja i pokušao da utiče na pripadnike granične policije Srbije da puste osumnjičene bez kažnjavanja. 

U priopćenju se navodi da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz kaznenu prijavu biti privedeni Posebnom odjeljenju Višeg javnog tužiteljstva u Kraljevu, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close