Prometna nesreća

Poginuo novinar Goran Maunaga

Maunaga, koji je bio za volanom "hyundaija" je odmah nakon nesreće prebačen u bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu gdje nažalost kasnije preminuo.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2024. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugogodišnji novinar "Glasa Srpske" Goran Maunaga (65) preminuo je od posljedica ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Ljubogošta kod Pala.

Do nesreće je došlo na magistralnom putu Pale-Sarajevo kada su se sudarila tri vozila, a istog dana, kako piše N1, policija je uhitila vozača "audija A6" Miloša Abazovića zbog sumnje da je prouzrokovao nesreću, piše Glas Srpske.

Maunaga, koji je bio za volanom "hyundaija" je odmah nakon nesreće prebačen u bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu gdje nažalost kasnije preminuo.

U nesreći su teško ozlijeđene još četiri osobe i to kako saznajemo vozač "golfa" Adisa M, njen suvozač A. V. i dvoje maloljetne djece koja su bila u vozilu.

Njima je pružena ljekarska pomoć u bolnici "Srbija", nakon čega su prebačeni na dalje liječenje u Federaciju BiH jer je riječ o federalnim osiguranicima, naveli su ranije iz ove ustanove.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo priopćeno je da se nesreća dogodila u subotu u 14:55 sati na putu Lapišnica-Ljubogošta u mjestu Ljubogošta.

U nesreći su sudjelovala tri vozila "hyundai" kojim je upravljao G.M., "audi A6" za čijim volanom je bio M.A. i "golf" koji je vozilo lice A.M.

Teške ozljede zadobili su vozač "hyundaija" G.M. kao i vozač "golfa" njegov suputnik A.V. i dvoje maloljetne djece. Vozač "hjundajia" preminuo je u bolnici – rekli su u policiji.

Istaknuli su da je odmah nakon nesreće uhićen vozač "audija A6" zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanje javnog prometa. Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za sigurnost prometa, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu – rekli su u policiji.

Kopirati
Drag cursor here to close