Po tjeralicama

Pet osoba uhićeno na bh. granicama

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo, u subotu su lišili slobode J.K. (1976.), državljanina BiH.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2019. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet osoba lišeno je slobode tijekom vikenda na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz GPBiH.

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo, u subotu su lišili slobode J.K. (1976.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo raspisalo potragu zbog kaznenog djela ''krađa''. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo, stigao je letom iz Stuttgarta. Predan je službenicima Policijske uprave Novi Grad MUP-a Županije Sarajevo, priopćeno je iz GP BiH.

Tijekom ulaska u BiH na prijelazu Brčko, službenici PGP-a Brčko su, 27. i 26. srpnja 2019., lišili slobode dvije osobe. Za državljanina Republike Srbije B.B. (1996.), utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Sokocu zbog kaznenog djela ''posebni slučajevi krivotvorenja isprave'', a za bh. državljanina B.A. (1980.) je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu radi izdržavanja kazne zatvora. Predani su službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na Međunarodnom aerodromu Banja Luka na letu za Memmingen, pripadnici GPBiH su, 27. srpnja 2019., lišili slobode M.M. (1986.) jer ga potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog kaznenog djela ''pronevjera''. Državljanin BiH je predan službenicima Okružnog centra sudske policije Banja Luka.

Istoga dana, na izlasku iz BiH na prijelazu Neum, lišen je slobode S.H. (1999.), nakon što je utvrđeno da je za njim MUP ŽS-a raspisao potragu zbog kaznenog djela ''teške tjelesne ozljede''. Službenici PGP-a Neum predali su državljanina Srbije službenicima Policijske postaje Ilidža MUP-a Županije Sarajevo. 

Kopirati
Drag cursor here to close