Nakon izricanja presude

Pedofil pobjegao iz sudnice, skočio kroz prozor - Policija na nogama

Osuđenik je udario sudsku policajku i pobjegao kroz prozor suda.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2023. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivica M. iz Kaknja optužen za teško zlostavljanje djece pobjegao je danas iz prostorija Osnovnog suda u Banjaluci nakon što mu je izrečena presuda.

Ovo je za N1 potvrdio direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević koji je istaknuo da se sve dogodilo danas oko 14:30 minuta nakon što je optuženiku za pedofiliju izrečena presuda i nakon što je sproveden u sobu za zadržavanje.

''Sve raspoložive snage Sudske policije su na terenu kao i pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske'', rekao je Dragojević.

Kako N1 saznaje, osuđenik je udario sudsku policajku i pobjegao kroz prozor suda.

Također, ovaj medij piše i da je Ivica Mišković iz Kaknja, osuđen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, koje je počinio na području Banjaluke. Teretio se da je zlostavljao devetogodišnju unuku, kćerku svog posinka, a tu optužnicu potvrdio je Osnovni sud. I ranije je bio u bjekstvu, a sredinom prošle godine uhićen je u Njemačkoj. Bosni i Hercegovini izručen je na osnovu međunarodne potjernice.

Slučaj zlostavljanja policiji je prijavljen 12. veljače 2021. godine nakon što je majka djevojčice osumnjičenog uhvatila na djelu. Policija je sutradan pokušala da ga uhiti, ali ga nije zatekla na adresi na kojoj se do tada nalazi, pa je kasnije utvrđeno da je pobjegao u Hrvatsku.

Mišković je za seksualne i krve delikte prijavljivan i 1994. godine, a iza sebe ima i zatvorske kazne u Njemačkoj. Prijavljivan je i za silovanje 12-godišnjeg dječaka iz Kaknja.

Kopirati
Drag cursor here to close