Iz Mostara

Pao pljačkaš benzinske i pošte u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2017. u 12:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Mostar podnijela je Dopunu izvješća o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru, protiv osobe inicijala M. B. rođen 21.12.1990. godine u Mostaru, nastanjen u ulici Gojka Vukovića br. 98, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela 'Razbojništva' iz čl. 289. st.2 Kaznenog zakona FBiH, priopćio je MUP Hercegovačko - neretvanske županije.

Kako je rečeno iz MUP-a postoje osnovi sumnje da je dana 30.1.2017. godine osumnjičeni počinio kazneno djelo 'Razbojništva', uz prijetnju vatrenog oružja nad uposlenicima benzinske crpke 'BP Oil'' koja se nalazi u naselju Potoci.

Isto tako, osumnjičeni se tereti da je dana 8.3.2017. godine, uz prijetnju vatrenog oružja izvršio kazneno djelo 'Razbojništva' nad uposlenicima poštanskog ureda  'Hrvatske pošte Mostar', koja se nalazi u naselju Smrčenjaci-Cim.

Ova osoba je od radnije poznata policijskim istražiteljima po vršenju različitih kaznenih djela. Dovodi ga se u vezu sa izvršenjem još nekih djela u kojima nije sudjelovao sam.

M.B. je bio lišen slobode nedugo nakon pljačke poslovnice trgovine 'Bingo' u Centru 2, ali je zbog nedostatka dokaza pušte. On se dovodi i u vezu za razbojništvima u trgovini 'Konzum' u Žitomisliću, te trgovini 'Namex' u Međugorju, kada je nakon izvršenog kaznenog djela zapaljen automobil Audi A3.

Kopirati
Drag cursor here to close