Pronađena droga

'Pao' muškarac za kojim su raspisane tri tjeralice

Policajci su pretresli A.Z. kojom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakiranu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu s tragovima kokaina.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2022. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Laktašima policija je uhitila Aleksandra Z. za kojim su bile raspisane tri tjeralice, a prilikom uhićenja kod njega je pronađena droga, prenosi "Avaz". 

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da su za njim bile raspisane središnje tjeralice zbog počinjenih krivičnih djela "Teška krađa", "Teška tjelesna ozljeda" i "Sprječavanje službenih osoba u vršenju službene radnje" te raspisa o traganju zbog krivičnog djela "Ugrožavanje sigurnosti".

"Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici, izvršili su kontrolu vozila Audi u kojem se A.Z. nalazio kao putnik. Izvršenom provjerom utvrđeno je da su za istim po naredbi Osnovnog suda u Banja Luci raspisane tri potrage, središnja tjeralica te raspisa o traganju Policijske stanice Banja Luka Lazarevo", pojasnila je glasnogovornica PU Banja Luka Milana Stojanović.

Prilikom uhićenja, policajci su pretresli A.Z. kojom prilikom su pronašli i oduzeli određenu količinu hašiša, upakiranu u prozirni tanki celofan i prozirnu tanku plastičnu vrećicu s tragovima kokaina.

O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu "Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga".

On će nakon završene kriminalističke obrade biti predan policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close