Istražuje se odgovornost

Pad djeteta u Mostaru: Tužiteljstvo pokreće istragu i nalaže vještačenja

Četverogodišnja djevojčica pala je u subotu s prizemlja tržnog centra Piramida u Mostaru, na etažu -2 unutar objekta, gdje su u tijeku radovi
Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2023. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Na mjestu događaja je izvršen očevid i zatraženo je da na lice mjesta iziđe inspektor zaštite na radu. Po dostavljanju kompletne dokumentacije iz policije tužitelj će naložiti potrebna vještačenja u cilju utvrđivanja eventualne odgovornosti za ovaj slučaj'', potvrđeno je za Bljesak.info iz županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjećamo, četverogodišnja djevojčica pala je u subotu s prizemlja tržnog centra Piramida u Mostaru, na etažu -2 unutar objekta, gdje su u tijeku radovi. Djevojčica je srećom, prošla s lakšim tjelesnim ozljedama. 

FOTO: Bljesak.info / Nežaštićeno mjesto na kojem je djevojčica pala

''Djevojčica je hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. Zadobila je lake tjelesne ozljede'', rečeno je u nedjelju za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Podsjetimo, policijski službenici su osigurali mjesto nesreće i provode istragu, kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do nesreće. Prema informacijama koje su dostupne u javnosti i medijima radi se o propustu izvođača radova u tržnom centru, jer je bilo uklonjeno staklo na zaštitnoj ogradi, koje nije zaštićeno pa je djevojčica pala kroz rupu. 

FOTO: Bljesak.info / Nežaštićeno mjesto na kojem je djevojčica pala
Kopirati
Drag cursor here to close