Gopođa u crnom

Otkrivena kradljivica cvijeća na mostarskoj aveniji

Nije poznato je li uhvaćena gospođica ima nekih nerazriješenih računa s vlasnicima objekta ili je jednostavno izuzetno veliki zaljubljenik u cvijeće.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 07. 2023. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da nisu uvijek mladi ti koji su odgovorni za ono devijantno ponašanje kada govorimo o uništavanju gradske i privatne imovine u Mostaru pokazuje posljednji slučaj 'gospođe' uhvaćene objektivom kamere na mostarskoj aveniji.

Internetom tako kruži snimka gospođe koja, ne u okrilju noći, nego u sred dana, s dvije bijele vrećice prilazi saksijama s cvijećem koje su postavljene u jednom od kafića pokraj mostarske zgrade Projektant i, bez velike žurbe, 'posprema' sadnice u vrećice.

Pročitajte još

Nakon što je ispraznila prvu saksiju, s oko pet sadnica, nije mogla odoljeti ni drugoj, te je uredno isčupala i svom ulovu pridružila još jednu.

Nije poznato je li uhvaćena gospođica ima nekih nerazriješenih računa s vlasnicima objekta, smještenog na križanju ulica Stjepana Radića i kralja Tomislava ili je jednostavno izuzetno veliki zaljubljenik u cvijeće. Naročito tuđe.

Video gospođe u crnom smo uklonili na zahtjev vlasnika objekta. 

Podsjećamo, na ovu temu su se početkom svibnja oglasili i iz Grada, zamolivši građane da ne lome, kradu i uništavaju stabla, cvijeće i grmove. Gospođa se tako možda, poštujući molbe Grada, okomila na privatni sektor. 

Kopirati
Drag cursor here to close