Tražilo ga 500 ljudi

Otkaz nevesinjskom policajcu: Osumnjičen za lažiranje otmice

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale u lipnju prošle godine priopćili su da ga terete za lažno prijavljivanje krivičnog djela.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 09. 2023. u 11:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Disciplinsko povjerenstvo Odjela za prvostupanjski disciplinski postupak Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Republike Srpske okončala je prvostupanjski disciplinski postupak protiv policajca Miloša Grahovca te mu je izrečen prekid radnog odnosa, priopćeno je iz MUP-a RS.

Njemu je, kako se dodaje iz MUP-a Srpske, izrečena disciplinska mjera prekid radnog odnosa zbog teže povrede radne dužnosti, a koja se odnosi na ponašanje u službi ili izvan službe koje narušavanja ugled Ministarstva.

Miloš Grahovac iz Nevesinja, koji je u svibnju 2022. godine nestao i potom nakon nekoliko dana pronađen, slagao je policiji da je otet i da je nad njim počinjeno razbojništvo, prenosi Glas Srpske

U potragu za njim bilo je uključeno 500 ljudi.

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale u lipnju prošle godine priopćili su da ga terete za lažno prijavljivanje krivičnog djela.

"Protiv M.G. godine Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju podnesena je dopuna izvještaja o počinjenom krivičnom djelu lažno prijavljivanje krivičnog djela. Navedeno lice se sumnjiči da je dana 30. svibnja ove godine lažno prijavilo izvršenje krivičnih djela razbojništvo, protivpravno lišenje slobode i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", navodi se u priopćenju policije.

Grahovac je nakon četiri dana potrage pronađen vezan pored puta, a kazao je istražiteljima da su ga otele četiri nepoznate osobe koje su ga odvele u neku kuću gdje su ga danima maltretirali, tukli i držali bez vode i hrane te mu oteli oko 3.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close