Opasnost od bijega

Osumnjičena za ubojstvo u Mostaru do kraja godine u pritvoru

Hindić-Bošnjaković je i sama potvrdila da je boravila na više adresa, iz čega proizlazi da nema trajno mjesto boravka te stoga izricanje predloženih mjera zabrane ne bi moglo otkloniti opasnost od bijega osumnjičene.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 11. 2019. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrhovni sud Federacije BiH je potvrdio odluku Kantonalnog suda Mostar prema kojoj je Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u mjestu Buna kod Mostara, produžen pritvor, i to do 31. prosinca ove godine.

Prema odluci Vrhovnog suda FBiH, razlozi zbog kojih u ovom slučaju nije moguće mjeru pritvora zamijeniti mjerama zabrane napuštanja boravišta ili obveznog javljanja nadležnom organu leže u činjenici da postoji velika mogućnost bijega osumnjičene, piše Avaz.

Hindić-Bošnjaković  je i sama potvrdila da je boravila na više adresa, iz čega proizlazi da nema trajno mjesto boravka te stoga izricanje predloženih mjera zabrane ne bi moglo otkloniti opasnost od bijega osumnjičene, navode sarajevske novine.

Nadalje, Vrhovni sud ističe da adekvatnu zdravstvenu zaštitu uživa i na izdržavanju mjere pritvora.

Braniteljica osumnjičene, odvjetnica Nada Dalipagić, kratko je izjavila da još nije zaprimila odluku Vrhovnog suda FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close