Udaljio se s mjesta zločina

Osoba koja je usmrtila crnogorskog ubojicu pregovara s policijom

N.K. je Borilovića ubio tako što mu je prišao s druge strane, gdje je bio nepristupačniji teren te je pucao prema njemu, koji je već bio ranjen hicima policajaca, ali se odbijao predati.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 08. 2022. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema neslužbenim informacijama, u tijeku su pregovori s N.K., koji je usmrtio Vuka Borilovića, koji je pak jučer u Cetinju u Crnoj Gori ubio 11 sugrađana, a ranio njih šest, navodi crnogorski portal Standard.

N.K., je nakon što je upucao masovnog ubojicu udaljio se s mjesta zločina pa, kako navodi Standard, policija sad traga za njim. N.K. je, prema pisanju crnogorskih medija, vjenčani kum jedne od žrtava, ubijenog Milana Mitrovića. N.K. je Borilovića ubio tako što mu je prišao s druge strane, gdje je bio nepristupačniji teren te je pucao prema njemu, koji je već bio ranjen hicima policajaca, ali se odbijao predati.

Prema pisanju portala Vijesti.me, obdukcija je pokazala da Borilović ima najmanje pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će još utvrditi iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne. Borilović je inače bio lovac pa je imao dozvolu za oružje.

Prema prvim podacima, Borilović je jučer u 15.30 sati došao na kat kuće u kojoj su kao podstanari živjeli Martinovići, a kod kuće se samo bili djeca i njihova majka. Borilović je oružjem najprije zapucao u djecu koja su se navodno pokušala sakriti iza vrata, a potom u njihovu majku Natašu. Djeca su preminula na mjestu događa, a njihova majka u bolnici.

Kako navode crnogorski mediji, Borilović je nakon toga pozvao njezinog supruga Miloša na telefon i rekao mu: "Pobio sam i tvoju i moju obitelj", a onda je krenuo dalje.

Ušao je u dom susjeda, obitelji Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio Aleksandra Drecuna (32). Nije poštedio ni svoj ujaka Gorana Đurišića, a ni susjede Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović. Potom je nastavio dalje i ranio još četvero susjeda, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao ga obuzdati.

Kopirati
Drag cursor here to close