Banja Luka

Osiguranje pretuklo trojicu maloljetnika, jedan teško ozlijeđen

Rad po navedenim predmetima je u tijeku.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2022. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S.B. i M.D. iz Banjaluke uhićeni su zbog sumnje da su pretukli trojicu maloljetnika ispred jednog banjalučkog kluba, priopćeno je za Nezavisne novine iz Policijske uprave Banja Luka.

"Nadležnoj policijskoj stanici, u 00.55 sati prijavljeno je da je u tijeku tučnjava više osoba ispred ugostiteljskog objekta u Banja Luci. Izlaskom na mjesto događanja, utvrđeno je da su S.B. i M.D., radnici osiguranja ugostiteljskog objekta, nanijeli ozljede trojici maloljetnih osoba. Jedna maloljetna osoba je zbrinuta na Univerzitetski - klinički centar Republike Srpske", navodi se u priopćenju.

Iste večeri u 3.25 sati policajci su postupili po prijavi da je u istom ugostiteljskom objektu došlo do tučnjave.

"Na licu mjesta utvrđeno je da su osobe N.R., D.D. i V.V. fizički napale dva konobara navedenog ugostiteljskog objekta. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'Tjelesna povreda' sve tri osobe su uhićene", ističe se u priopćenju.

O oba događaja je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Rad po navedenim predmetima je u tijeku.

Kako saznaje RTV BN, Siniša Berendika je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju i u dobrim odnosima je s osiguranjem predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.

Berendika je također, blizak prijatelj s članom osiguranja predsjednice Cvijanović, Markom Granulom koji je i suprug od zastupnice SNSD Mare Milošević Granula.

Kopirati
Drag cursor here to close