Krš i lom

U Posušju u općoj tučnjavi stradao vlasnik ugostiteljskog objekta

Jedna osoba zadobila je teže tjelesne ozljede, prijelom, noge i potres mozga, dok je nekoliko osoba lakše ozlijeđeno
Vijesti / Crna Kronika | 21. 11. 2021. u 14:50 Bljesak.info
Makljaža u Posušju

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći s petka na subotu nešto iza ponoći izbila je opća tučnjava u centru Posušja, točnije u ugostiteljskom objektu Viva, gdje je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, prijelom, noge i potres mozga, dok je nekoliko osoba lakše ozlijeđeno, doznaje portal OTPOR.Media.

Nakon što je telefonski stigla prijava u PU Posušje oko 00.50 sati da je došlo do tučnjave u lounge barr-u Viva, te da ima ozlijeđenih. Pripadnici PU Posušje su izišli na mjesto događaja i zatekli veliki broj gostiju ispred bara, na cesti. Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobjegli. Brzom razmjenom informacija i ophođenjem na terenu te iz izjava sudionika došli su do informacije o kome se radi", govori za portal OTPOR.Media izvor iz MUP-a ŽZH.

Kako je rečeno za navedeni portal, radi se o trojici braće koja su se udaljili vozilom Mercedes Imotskih registracijskih oznaka.

Nedugo zatim, nešto malo iza 1h, granični policajci na GP Osoje su kontrolirali i izdvojili Mercedes u kojem zatečene dvije osobe za kojima se tragalo. Spomenutu braću M.G (r. 1991.) i R.G (r. 1993.) su zadržali do dolaska djelatnika PU Posušje koji su nakon dolaska utvrdili identitet njih dvojice, dok trećeg nisu pronašli u vozilu.

Bez posebnog protivljenja na poziv policijskih djelatnika, sprovedeni su u PU Posušje. Nakon što je nesporno utvrđeno kako su upravo oni izazvali nered, lišeni su slobode i zadržani. U međuvremenu se također doznalo da je vlasnik spomenutog objekta u kojemu je i izbila tučnjava M. M. teže ozlijeđen i prevezen na CUM Mostar. O svemu tome izviješteno je Tužiteljstvo ŽZH. Deseci svjedoka javili su se kako su spremni svjedočiti o ponašanju ove trojice, pa se saslušanje i obrada nastavila i tijekom jučerašnjeg dana, kazao je izvor portala.

Informacije kojima oni raspolažu, kako ova braća čine ovakva djela već 4 godine. Unatrag 4 godine najmanje 5 puta su učinili ovakvo nešto osobito u diskoteci Gaudeamus, a vlasnici diskoteke i ViVa-e su isti, a nakon tučnjave isti pobjegnu. Prije pola godine su kažnjeni za narušavanje javnog reda i mira na benzinskoj pumpi “F1” u Posušju i uvijek im je priča kako nisu ništa krivi već su napadnuti i branili su se, tako je i sada.

Otkriva im kako se jedan od braće R.G. nedavno vratio s izdržavanja zatvorske kazne koju je služio 17 mjeseci, i još je na uvjetnoj slobodi zbog krijumčarenja veće količine opojnih sredstava. Drugi brat N.G. je trebao na izdržavanje zatvorske kazne u ponedjeljak i nije smio napustiti RH što će se isto utvrđivati. S obzirom na ovo što se dogodilo, pretpostavljaju kako je isti ilegalno prešao granicu, a ovi nisu smjeli ostaviti auto, pa su riskirali uhićenje, a njega su spašavali, navodi izvor portala OTPOR.Media iz MUP-a ŽZH te da se radi o daljnjem rasvjetljavanju ovog događaj koji ima i kaznene elemente.

Kopirati
Drag cursor here to close