Lipnica kod Tuzle

Okončan očevid na mjestu ubojstva žene - naređena obdukcija

''Bit će urađena obdukcija, a u tijeku su i druge istražne radnje'', naveo je Admir Arnautović, glasnogovornik Kantonalnog tužiteljstva TK.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 02. 2024. u 20:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalno tužiteljstvo Tuzlanskog kantona okončalo je očevid u Lipnici kod Tuzle gdje je pronađeno beživotno tijelo ženske osobe te ozlijeđeni muškarac, za kojega se kasnije ispostavilo da je usmrtio navedenu žensku osobu.

''Kuća je zapečaćena i osigurana. Izuzeti su svi materijalni dokazi i tragovi koji će biti vještačeni. Preminula žena imala je tragove ozlijeda na vratu i u predjelu grudnog koša. Bit će urađena obdukcija, a u tijeku su i druge istražne radnje'', naveo je Admir Arnautović, glasnogovornik Kantonalnog tužiteljstva TK. 

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u UKC Tuzla gdje je i operiran. 

''Operacija je završena i pacijent je na kontroliranoj mehaničkoj ventilaciji'', navodi Ersija Aščerić - Mujedinović iz UKC Tuzla. 

Istraga se nastavlja, a prema preliminarnim rezultatima istrage riječ je o ubojstvu koje je izvršio ozlijeđeni muškarac, međutim to će tek službeno biti potvrđeno nakon što budu objavljeni detalji policijskog očevida.

U Bosni i Hercegovini postoje SOS telefoni za prijavu nasilja u oba entiteta.

Gender centar Federacije Bosne i Hercegovine uspostavio je SOS telefonski broj 1265 za pomoć žrtvama nasilja u obitelji na teritoriji ovog bh.entiteta.

SOS liniju 1264 za područje Republike Srpske uspostavile su 2005. godine četiri nevladine organizacije i Gender Centar Republike Srpske.

Nasilje se, također, može prijaviti i na SOS crvenu liniju za žrtve nasilja broj 033 222 000.

Broj policije je 122.

Kopirati
Drag cursor here to close