Srbija

Ocu osumnjičenog za ubojstvo djevojčice Danke određen pritvor

Osumnjičeni se branio šutnjom, priopćilo je Više javno tužiteljstvo u Zaječaru.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 04. 2024. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ocu osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić, R.D. određen je pritvor u trajanju do 30 dana, priopćilo je danas Više javno tužiteljstvo u Zaječaru.

On je u popodnevnim satima, u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru doveden sa kaznenom prijavom Policijske uprave u Boru, za kazneno djelo Pomoć učinitelju poslije izvršenog kaznenog djela iz čl. 333. st. 3. u vezi st. 1. KZ

Osumnjičeni se branio šutnjom, priopćilo je Više javno tužiteljstvo u Zaječaru.

Sucu za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru predloženo je određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti ili izmijeniti dokaze ili tragove kaznenog djela Teško ubojstvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ koji se vodi pred ovim tužiteljstvom, te da će ometati postupak uticanjem na svjedoke koji će biti ispitani u postupku.

Rješenjem suca za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenim je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru priopćilo je također da je donijelo naredbu za obdukciju D.D, koji je danas, u ranim jutarnjim satima preminuo u Policijskoj upravi u Boru.

Obdukcija je povjerena Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Također je dat nalog da se prikupe sva potrebna obavještenja u vezi smrti sada pokojnog D.D., priopćilo je Više javno tužiteljstvo u Zaječaru.

Kopirati
Drag cursor here to close