Tragični slučaj

Objavljeno službeno izvješće policije o smrti hrvatskog maturanta u Pragu

Objavljeno je službeno izvješće o tome što se dogodilo u noći s petka na subotu na 5. katu noćnog kluba u središtu Praga.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 04. 2023. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavljena je istraga tragične smrti 17-godišnjeg učenika iz Poreča koji je u subotu preminuo na maturalnom putovanju u Pragu. Rezultati očevida pokazuju kako je riječ o nesretnom slučaju te da je maturant vjerojatno pokušao izvesti "parkour".

Objavljeno je službeno izvješće o tome što se dogodilo u noći s petka na subotu na 5. katu noćnog kluba u središtu Praga.

"Očevidom je policija utvrdila da je riječ o nesretnom slučaju", izvijestila je hrvatska veleposlanica u Češkoj Ljiljana Pancirov.

"Mladić je preskočio ogradu na balkonu uz restoran na petom katu i najvjerojatnije je htio izvesti 'parkour trik'. Rad se o vještini prevladavanja određenih prepreka. Na žalost, kod tog skoka pao je kroz otvoreni prostor", kazala je Pancirov za HRT.

Obdukcija bi trebala biti uskoro gotova, budući da se radi o nesretnom slučaju, potvrdila je Pancirov i dodala da će u utorak biti moguće organizirati povratak tijela mladića u Hrvatsku.

Kopirati
Drag cursor here to close