Nadzorna kamera

Objavljen video nereda iz Počitelja

U četvrtak navečer iz Počitelja su policiji stigle dvije prijave
Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2021. u 15:08 Bljesak.info
Video s nadzorne kamere

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portal Klix.ba objavio je snimak s nadzorne kamere koji otkriva pojedine detalje sukoba koji se dogodio u četvrtak navečer.

Na snimci se vide navijači kako gledaju televiziju u kafiću, te postaju meta napada.

Inače, jučer nam je iz MUP-a HNŽ-a rečeno kako je više prijava zaprimljeno oko 22:30 sati, što se prema pisanju Klixa podudara s vremenom nastanka snimke.

''Više građana je prijavilo da je u mjestu Počitelj skupina više nepoznatih osoba došla u objekte ''Kruško'' i ''Kod Alje'', bakljama i drvenim palicama su napali goste u navedenim objektima, te oštetili dva vozila koja su se kretala magistralnom cestom M-17. Oštećena vozila su WV Golf i Volvo kojim je upravljao B.L. iz Sarajeva. Tjelesne ozljede zadobili su J.M. (1990.) koji se javio na CUM Mostar i A.V. (1972.) koji se javio u Hitnu medicinsku pomoć Čapljina'', rečeno nam je jučer o događajima u četvrtak navečer.

Također, u policijskom biltenu je navedena i prijava vozača u 23:00 sata, koji je prijavio da mu je skupina navijača u dresovima s obilježjima FK Velež prepriječila put te su metalnim šipkama i drvenim palicama oštetili njegovo vozilo.

''Vozač je zadobio vidne ozljede iznad lijevog oka i uha, te je upućen u medicinsku ustanovu'', potvrđeno nam je jučer iz policije, a i sam vozač nazvao je našu redakciju prepričavajući kako je 'dočekan' u Počitelju.

Inače, napad na ugostiteljske objekte je prethodio zaustavljanju automobila.

''Grupa navijača pripadnika navijačke grupe "Ultras" iz Mostara u Počitelju je sinoć oštetila ugostiteljski objekat CAFFE GRILL Kruško Počitelj i CAFFE GRILL Almir Počitelj te su nanijeli tjelesne ozljede vlasniku objekta gospodinu A. V. i posjetiteljima objekata CAFFE GRILL Kruško Počitelj i CAFFE GRILL Almir o čemu postoji službeni zapisnik o događaju'', naveo je u pismu našem portalu M.Z. koji je bio, kako kaže, direktni sudionik i oštećeni u događaju. 

Kopirati
Drag cursor here to close