Slavlje koje to nije

Slavlje preraslo u huliganizam: Navijači Veleža napali vozače, uništavali automobile...

 Navijači FK Veleža, pobjedu svog kluba proslavili su neredima.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 07. 2021. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe zadobile su tjelesne ozljede u navijačkim neredima u Počitelju, potvrđeno nam je iz MUP HNŽ-a.

Za Bljesak.info su potvrdili kako je više prijava zaprimljeno oko 22:30 sati.

''Više građana je prijavilo da je u mjestu Počitelj skupina više nepoznatih osoba došla u objekte ''Kruško'' i ''Kod Alje'', bakljama i drvenim palicama su napali goste u navedenim objektima, te oštetili dva vozila koja su se kretala magistralnom cestom M-17. Oštećena vozila su WV Golf i Volvo kojim je upravljao B.L. iz Sarajeva. Tjelesne ozljede zadobili su J.M. (1990.) koji se javio na CUM Mostar i A.V. (1972.) koji se javio u Hitnu medicinsku pomoć Čapljina'', rečeno je za Bljesak.info iz MUP-a.

Također, u policijskom biltenu je navedena i prijava vozača u 23:00 sata, koji je prijavio da mu je skupina navijača u dresovima s obilježjima FK Velež prepriječila put te su metalnim šipkama i drvenim palicama oštetili njegovo vozilo.

''Vozač je zadobio vidne ozljede iznad lijevog oka i uha, te je upućen u medicinsku ustanovu'', potvrđeno nam je iz policije.

Sam vozač, kontaktirao je jutros našu redakciju, te kazao kako je 'dočekan' od strane navijača.

''Vraćao sam se s puta kada su me navijači zaustavili i napali. Bio sam slučajni prolaznik. Stvarno nema smisla'', kazao nam je napadnuti vozač.

Napadu na vozila prethodio je napad na ugostiteljske objekte. 

Iako se u službenom policijskom biltenu navodi kako su nepoznate osobe napale ugostiteljske objekte, čitatelji i sudionici događaja nam javljaju kako je grupa navijačke grupe ''Ultras'' iz Mostara došla u ranije navedene objekte gdje su napali i ozlijedili vlasnika jednog ugostiteljskog objekta i posjetitelje.

''Grupa navijača pripadnika navijačke grupe "Ultras" iz Mostara u Počitelju je sinoć oštetila ugostiteljski objekat CAFFE GRILL Kruško Počitelj i CAFFE GRILL Almir Počitelj te su nanijeli tjelesne ozljede vlasniku objekta gospodinu A. V. i posjetiteljima objekata CAFFE GRILL Kruško Počitelj i CAFFE GRILL Almir o čemu postoji službeni zapisnik o događaju'', naveo je u pismu našem portalu M.Z. koji je bio, kako kaže, direktni sudionik i oštećeni u događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close