Skok s 8. kata Orke

Tužiteljstvo o smrti bivšeg igrača Zrinjskog: Nema elemenata kaznenog djela

''Na temelju provedenih očevidnih i drugih policijskih radnji kao i obdukcijskog nalaza može se zaključiti da nema tragova koji bi ukazivali na postojanje nekog kaznenog djela u ovom slučaju'', zaključili su iz Tužiteljstva HNŽ.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 11. 2022. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije su za Avaz potvrdili da u vezi tragične smrti nogometaša Zrinjskog, Karima Gazzette (27), državljanina Švicarske, nema tragova koji bi ukazivali na postojanje kaznenog djela.

Naveli su da je nakon vanjskog pregleda i obdukcije tijela, koja je 23. studenog obavljena u mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru, stigao pismeni nalaz obducenta.

''Kako je pokazao nalaz obducenta, smrt je nasilna i nastupila je usljed oštećenja za život važnih moždanih centara i drugih ozljeda kostiju lobanje te iskrvarenja, a koje su posljedica pada tijela na tlo s velike visine. 

Na temelju provedenih očevidnih i drugih policijskih radnji kao i obdukcijskog nalaza može se zaključiti da nema tragova koji bi ukazivali na postojanje nekog kaznenog djela u ovom slučaju'', zaključili su iz Tužiteljstva HNŽ.

Podsjetimo, nesretni Gazeta je 21. studenog u 2.50 sati skočio sa osmog kata stana zgrade "Orka" u Mostaru, gdje je živio otkako je ljetos u mostarski klub stigao iz švicarskog Xamaxa.

Kopirati
Drag cursor here to close