Banja Luka

Obiteljska svađa u završila smrtnim ishodom

Očevid je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Sanja Guzina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 03. 2020. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba je preminula, a četiri su uhićene nakon verbalnog i fizičkog sukoba sinoć u Banjoj Luci, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva.

Sve se dogodilo oko 20 sati, u ulici Miloša Crnjanskog, ispred obiteljske kuće.

U verbalnom i fizičkom sukobu sudjelovali su P.B. (1970.), D.B. (1999.), D.B. (1999.), iz Banja Luke, te S.A. (1990.) iz Dervente i M.B. (1967.) iz Banja Luke, kojem je tijekom transporta u policiju, nakon uhićenja, pozlilo usljed čega je preminuo.

Očevid je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Sanja Guzina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela preminulog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu.

Neslužbeno, preminuo je Milorad Bukša, a uhićen je njegov brat Predrag, njegovi sinovi David i Danilo, te Predragov vozač Slaviša Adžić.

Prema neslužbenim navodima medija u Banjoj Luci, u pitanju je obiteljski sukob u vezi s imovinom.

Kopirati
Drag cursor here to close