Mostar

Obdukcija utvrdila - Muškarac u izgorjelom automobilu izvršio samoubojstvo

U srijedu popodne na putu za Vardu kod Kruševa, južno od Mostara, u zapaljenom automobilu marke Passat pronađeno potpuno ugljenisano tijelo.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 05. 2023. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prema svim prikupljenim informacijama od policije, obavljenom očevidu, te obavljenom pregledu i obdukciji pronađenog tijela, koju je obavio vještak sudske medicine-obducent, utvrđeno je da nema naznaka da bi se radilo o nasilnoj smrti uzrokovanoj od strane druge osobe i da u navedenom slučaju ne postoje obilježja kaznenog djela, već da se radi o suicidu. Naime, utvrđeno je da se u konkretnom slučaju radi o osobi inicijala B.M. (1991.) iz Mostara, odnosno vlasniku motornog vozila pronađenog na licu mjesta'', rekla je za Bljesak.info Ana Rajič, glasnogovornica Županijskoga tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, u srijedu popodne na putu za Vardu kod Kruševa, južno od Mostara, u zapaljenom automobilu marke Passat pronađeno potpuno ugljenisano tijelo

Obdukcija tijela obavila se u subotu.

Podsjetimo, policija u svom izvješću o događaju navodi kako je 24. svibnja 2023.godine u 12.35 sati PU Mostar obaviještena od strane djelatnika Vatrogasne postrojbe da je u mjestu Varda izbio požar na motornom vozilu, te da su nakon sanirananja požara primjetili u vozilu ljudsko tijelo koje je u potpunosti izgorjelo.

''Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije, a o svemu je upoznat tužitelj, Odjel krim. policije PU Mostar i Sektor krim. policije MUP-a HNŽ. Utvrđeno je da se radi o vozilu koje pripada osobi B.M.(1991.) iz Mostara. Zbog nemogućnosti pristupanja očevidnim radnjama iz razloga što je vozilu bilo nemoguće pristupiti zbog velike toplote, dežurni tužitelj je naredio da očevid bude izvršen dan kasnije'', navodi se u izvješću. 

Kopirati
Drag cursor here to close