Mrkonjić Grad

Nožem i kamenjem na policajce

Osumnjičeni je bacio kamen na službeno vozilo, koje je tom prilikom oštetio, nakon čega se vratio u kuću, navodi se u priopćenju.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 11. 2021. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba iz Šipova čiji su inicijali S.M. uhićen je zbog napada nožem na policijske službenike kojima je kamenom oštetila i vozila, a u svemu tome jedan policajac je i ozlijeđen, priopćila je Policijska uprava Mrkonjić Grad.

Policijskoj stanici Šipovo u četvrtak je oko 12:00 sati prijavljeno da je S.M. fizički nasrnuo na D.M. ispred njegove obiteljske kuće u mjestu Vagan.

Policija je pronašla S.M. u kući u kojoj trenutno boravi u Vaganu te ga pozvala da izađe kako bi obavili informativni razgovor, ali je on izašao upućujući im pogrdne riječi i s nožem nasrnuo na policijske službenike, prenosi Srna. 

Nakon toga, osumnjičeni je bacio kamen na službeno vozilo, koje je tom prilikom oštetio, nakon čega se vratio u kuću, navodi se u priopćenju.

Prilikom svih događaja ozlijeđen je jedan policajac kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Šipovo, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

S obzirom na to da osumnjičeni nije želio da surađuje s policijom, na teren je izašla Jedinica Policijske uprave Mrkonjić Grad koji su savladali prijavljenog i lišili ga slobode.

O svim okolnostima obaviješten je tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close