PP Livno

Nestala 28-godišnja Katarina Mihaljević

Djelatnici PU Livno došli su do saznanja da je Katarina Mihaljević sjela u autobus koji prometuje na liniji Livno – Banja Luka, te da je istog dana oko 14:00 sati izišla na autobusnom kolodvoru u Banja Luci.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 01. 2024. u 17:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana, 22.1.2024. godine oko 14:00 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da se 28-godišnja Katarina Mihaljević s prebivalištem u Livnu, u ul. Sv. Ive, udaljila iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu.

Katarina Mihaljević je visoka 160 cm, srednje tjelesne građe, smeđe boje kose i očiju. Na sebi prilikom odlaska od kuće je imala kapu bijele boje, bundu tamno-plave boje, traperice tamnije boje, bijele patike, ruksak crne boje i PVC vrećicu bijele boje.

Operativnim radom na terenu djelatnici PU Livno došli su do saznanja da je Katarina Mihaljević sjela u autobus koji prometuje na liniji Livno – Banja Luka, te da je istog dana oko 14:00 sati izišla na autobusnom kolodvoru u Banja Luci.

Foto: PP Livno / Katarina Mihaljević

Budući da Katarina Mihaljević unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađena, mole se građani koji imaju bilo kakva saznanja o njezinom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju na broj 122 ili MUP Hercegbosanske županije na 034/203-673 ili 034/201-900.

*U večernjim satima je stigla obavijest kako je Katarina pronađena živa i zdrava u Banja Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close