Mostar

Nesreća kod Uborka: Maloljetnik za volanom, dvije osobe teško ozlijeđene

''U mjestu Livač, u blizini deponije, do nesreće je došlo samoslijetanjem osobnog vozila’’, potvrdili su za Bljesak.info iz Operativnog centra MUP-a HNŽ.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 10. 2023. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u nedjelju večer dogodila u blizini deponije Uborak pokraj Mostara.

''U mjestu Livač, u blizini deponije, do nesreće je došlo samoslijetanjem osobnog vozila marke Renault Clio. Teške tjelesne ozlijeđene zadobio je vozač  P.B. (2008.) i suvozač S.I. (1995.)’’, potvrdili su za Bljesak.info iz Operativnog centra MUP-a HNŽ.

U mostarskoj bolnici potvrdili su kako su dvije osobe teško ozlijeđene, od koji je jedna zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. 

''Muška osoba P.B.(2008.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život. Muška osoba S.I.(1995.) je hospitalizirana na Odjelu za traumatologiju. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život'', rekli su za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Podsjećamo, prometna nesreća se dogodila u nedjelju oko 21 sat, na mjesto nesreće su intervenirali policijski službenici te djelatnici Hitne službe.

Više informacija o uzroku nesreće, bit će poznato nakon policijskog očevida.

Kopirati
Drag cursor here to close