Huligani zaustavili promet

Navijački neredi u Potocima

Navijači su blokirali cestu s desetak automobila i dva kombija
Vijesti / Crna Kronika | 22. 09. 2018. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kod naselja Potoci,  sjeverno od Mostara, došlo je do manjeg sukoba između navijačkih skupina.

Kako saznajemo s terena, navijači od kojih su neki bili i maskirani, su blokirali cestu s desetak automobila i dva kombija.

Navijači su prijetili i fotografu Bljeska koji je slikao sukob, te su ga gađali predmetima.

Policija je intervenirala, te je ubrzala usporeni promet, kako na tom mjestu ne bi došlo do većih sukoba.

''Za sada nemamo informaciju između koga je došlo do sukoba. Obje navijačke skupine su na putu, pa je najvjerojatnije došlo do međusobnog sukoba. Ali još uvijek nemamo provjerene informacije tko je točno sudjelovao. Ekipe su na terenu, te će utvrditi je li nastala i kolika šteta, te tko je sudjelovao u sukobu'', rečeno je za Bljesak.info iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Neslužbeno smo na licu mjesta saznali, da su navijači stali kupiti drške od lopata i alata, kako bi im poslužile kao palice.

Inače, susreti desetog kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se ovog vikenda. Zrinjski igra u Bijeljini protiv Radnika, dok Velež igra u Živinicima. Navijačke skupine oba kluba su se uputile bodriti svoje klubove, no već su u putu izbili neredi, tako da je moguće očekivati ih i danas.

Podsjetimo, prije dvije noći došlo je do tučnjave huligana u Ulici maršala Tita u Mostaru. U ovoj tučnjavi su dvije osobe ozlijeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close