Očekuje se i informacija od ribara

Nastavljena potraga za muškarcem koji je prije tri dana skočio u Drinu

U nedjelju se očekuje niži vodostaj i povoljniji uvjeti za potragu.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 02. 2024. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Spasilačke službe Wolf jutros su nastavili potragu za tridesetogodišnjakom koji je prije tri dana skočio u Drinu ispod Ribarskog restorana u Foči.

Prema riječima načelnika Nenada Ikonića, turbine Hidroelektrane Piva na Mratinju u Crnoj Gori danas do 16 sati ne rade, pa se očekuje niži vodostaj i povoljniji uvjeti za potragu.

''Jučer smo pregledali teren od Foče do Vitkovića, a danas su dva čamca krenula od Foče prema Ustikolini, a dva čamca od Ustikoline do Osanice. Istovremeno, pripadnici Civilne zaštite Višegrad će pretražiti jezero hidroelektrane. Nedelja je, veći je broj ribara na obalama pa i od njih možda očekujemo neku informaciju'', kazao je Ikonić za Avaz.

U subotu su u potrazi sudjelovali i članovi Kajakaškog kluba “Buk” iz Goražda.

Svi oni koji se bore s mentalnim ili bilo kojim drugim poteškoćama te trebaju pomoć ili savjet mogu kontaktirati Plavi telefon 080 050 305, besplatnu liniju za pomoć.  

Plavi telefon jamči anonimnost i povjerljivost svih razgovora.

Ako se lakše izražavate pisanjem, plavom telefonu možeš poslati i poruku. . U roku od 72 sata Plavi telefon bi trebao odgovoriti. Na stranici planovg telefona možete pronaći potrebne informacije


Kopirati
Drag cursor here to close