Bihać

Nastavak sukoba među migrantima

Šiljdedić je kazao kako se broj kaznenih dijela i prekršaja u USK povećava zajedno sa povećavanjem broja migranata.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 10. 2019. u 17:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je u međusobnom sukobu migranata, nedaleko od Privremenog prihvatnog centra Bira u Bihaću, lakše ozlijeđen tridesetpetogodišnji državljanin Pakistana.

"Policijski službenici su nakon dojave izašli na teren i ustanovili da je riječ o još jednom međusobnom sukobu migranata. Incident se dogodio iza 13 sati u Ulici Jablanskoj, nedaleko od centra Bira. Dvije osobe su prevezene u Županijsku bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić", ali su samo kod tridesetpetogodišnjeg Pakistanca konstatirane lakše tjelesne ozljede. One su najvjerojatnije nanesene oštrim predmetom", potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić.

Šiljdedić je kazao kako se broj kaznenih dijela i prekršaja u USK povećava zajedno sa povećavanjem broja migranata:

"Određeni sukobi koji se događaju s vremena na vrijeme i u urbanim dijelovima naših gradova, u sred bijela dana, u naselju, između kuća. Ipak su to stresne situacije za naše građane'', dodao je Šiljdedić.

Policijski službenici nastavljaju istražne radnje i potragu za svim sudionicima u ovom međusobnom fizičkom sukobu migranata u Bihaću.

Prema riječima glasnogovornika MUP-a USK u Biri se dogodio još jedan incident. Naime, grupa od stotinjak migranata pokušala je nasilno ući u objekt. S obzirom na to da je ograničen kapacitet, te da u kamp ne može ući nitko tko nije korisnik prihvatnog centra - došlo je do naguravanja zaštitara i migranata, a intervenirala je i policija.

Kopirati
Drag cursor here to close