Užasni prizori

Nasmrt pretukao ženu u kafiću

Prema neslužbenim informacijama, odmah nakon ubojstva, po dolasku policije, počinitelj je pokušao pobjeći od Pavlinskog prema Koblerovom trgu.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 02. 2022. u 07:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon višesatnog očevida, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Rijeci Tea Radovani potvrdila je da je muškarac koji je u kafiću Pin u nedjelju poslijepodne ubio ženu uhićen i pod nadzorom policije.

''Ubojstvo se dogodilo unutar kafića od strane muške osobe, na štetu ženske osobe. Osoba za koju se sumnja da je počinitelj je pod nadzorom policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za sada su osnove sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva'', izjavila je Radovani.

Prema neslužbenim informacijama, odmah nakon ubojstva, po dolasku policije, počinitelj je pokušao pobjeći od Pavlinskog prema Koblerovom trgu, u riječkom Starom gradu, no policija ga je vrlo brzo uhvatila.

Žrtvi je nanio višestruke tjelesne ozljede, udarao ju je i rukama i nogama, i prema izjavama svjedoka, prizori su bili strašni.

Novi list navodi kako je prizor ubijene žene bio je šokantan čak i za iskusne istražitelje, ubojica joj je lice smrskao doslovno do neprepoznatljivosti.

Još uvijek nije poznato što je izazvalo takav ispad ubilačkog bijesa kod napadača, piše Jutarnji.

Kopirati
Drag cursor here to close