Pušten iz zatvora

Brutalno pretučena olimpijska prvakinja

"U noći sa subote na nedjelju bila sam žrtva napada u mom domu od strane partnera i trenera. Vrijeđana sam, udarana šakama, nekoliko puta sam udarila glavom o tlo''.
Sport / Flash | 02. 12. 2021. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetska, europska i olimpijska prvakinja u judou, Margaux Pinot (27), objavila je na Twitteru svoju fotografiju, na kojoj je prikazana izobličenog lica, teško pretučena od svog partnera i trenera Alaina Schmitta (38).

Schmitt je potom uhićen zbog nasilja nad osvajačicom olimpijske (ekipne) zlatne medalje u Tokiju, a Pinot je objavila svoju verziju događaja.

"U noći sa subote na nedjelju bila sam žrtva napada u mom domu od strane partnera i trenera. Vrijeđana sam, udarana šakama, nekoliko puta sam udarila glavom o tlo. I na kraju me gušio. Mislila sam da ću umrijeti, ali uspjela sam pobjeći kod susjeda koji su odmah pozvali policiju. Imam nekoliko ozljeda uključujući slomljen nos", napisala je Pinot na društvenim mrežama.

Dvadesetsedmogodišnjakinja je zadobila brojne udarce u lice od svog partnera i trenera, koji je bio u alkoholiziranom stanju, navode policijski izvori, a zatim je prevezena u bolnicu Avicenne u Bobignyju na liječenje.

Schmitt je završio u zatvoru 48 sati, ali je zatim pušten. U sudskom objašnjenju navode kako nemaju dovoljno dokaza protiv njega zbog čega je oslobođen. On tvrdi da nikada nije udario Pinot i kako su povrede nastale nakon što se okliznula i pala poslije njihove ljubavne svađe.

Francuska sportašica nakon svega planira uputiti žalbu, a Schmitt navodno dobiva i prijetnje smrću.

Pinot je u dosadašnjoj karijeri bila svjetska šampionka 2019. godine, a ima i dva zlata s europskih prvenstva 2019. i 2020. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close