Pred utakmicu

Napadnuti navijači Aston Ville u Mostaru

HŠK Zrinjski u okviru UEFA Konferencijske lige večeras u 18:45 igra s Aston Villom. Zbog toga su u Mostar doputovali brojni navijači engleskog kluba.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2023. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijač Aston Ville napadnut je danas u Mostaru u Ulici maršala Tita kod djevojačke česme, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

''Jedan engleski navijač napadnut je danas u 13: 35 u Ulici maršala Tita u Sjevernom logoru. Nije znao reći tko i koliko je napadača točno bilo. Nije imao vidljive ozljeda, patrola traga za počiniteljima'', kazao je glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Neslužbeno saznajemo da se danas dogodio još jedan napad na navijača Aston Ville u Starom gradu prilikom čega su mu oduzete stvari. Prema saznanjima, navijači su nakon napada autobusima i pod policijskom patrolom sprovedeni do stadiona na Bijelom brijegu gdje će se odigrati utakmica Zrinjski i Aston Ville.

Marić je kazao kako je najavljen dolazak 500 do 600 engleskih navijača u Mostar.

''Policijske službe HNŽ-a danas u Mostaru djeluju pojačanim kapacitetom, stanje je za sada mirno, nema nikakvih incidenata niti narušavanja javnog reda i mira, nadamo se da će tako ostati i do okončanja utakmice''.

HŠK Zrinjski u okviru UEFA Konferencijske lige večeras u 18:45 igra s Aston Villom. 

Kopirati
Drag cursor here to close