Akcija policije

Zbog napada na roditelje iz Srbije na Ilidži uhićene četiri osobe

''Osobe lišene slobode su smještene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tijekom dana izvršiti kriminalistička obrada'', naveli su iz MUP-a KS.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 01. 2023. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo idenficirali su i uhitili četiri osobe koje su osumnjičene za jučerašnji napad na grupu Beograđana na Ilidži, potvrđeno je za portal "Avaza".

Uhićeni su E. B. rođen 2003.g. nastanjen na području općine Novi grad Sarajevo, A. T. rođen 1996.g. nastanjen na području općine Ilidža, H. D. rođen 1995.g. nastanjen na području općine Ilidža i E. H. rođen 2000.g. nastanjen na području općine Vogošća.

''Osobe lišene slobode su smještene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tijekom dana izvršiti kriminalistička obrada'', naveli su iz MUP-a KS.

''Pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena ispred hotela na Ilidži, tijekom održavanja međunarodnog turnira za dječake u malom nogometu'' rečeno je iz MUP-a KS.

Kopirati
Drag cursor here to close