Službeno ništa

Nešto se dogodilo: Naguravanje u autobusu na relaciji Mostar - Sarajevo

Čitatelji tvrde kako je incident nastupio zbog pokušaja pljače, a do službenih informacija nismo uspjeli doći.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 04. 2024. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U autobusu na relaciji Mostar-Sarajevo dogodio se poprilično nejasan incident. Čitatelji su nam poslali video na kojem se vidi tučnjava nekoliko osoba.

Čitatelji tvrde kako je incident nastupio zbog pokušaja pljače, a do službenih informacija o uzrocima ovog incidenta nismo uspjeli doći.

Naguravanje

''Ženske osobe ušle su u autobus u Konjicu. Tijekom vožnje otuđile su stvari od muškarca i žene iz Turske, oni su to primijetili, te od njih uzeli svoje stvari i počeli su se naguravati'', napisao nam je čitatelji, navodeći da je sve prijavljeno policiji na Ilidži.

Do trenutka objavljivanja teksta nismo uspjeli dobiti službene informacije od MUP-a, a na službenim stranicama MUP-a KS u biltenu ovaj događaj nije zaveden.

Nešto se dogodilo

Direktor Autoprevoza, u čijem autobusu se dogodio incident kaže kako je i on informiran da se u autobusu ''nešto dogodilo''.

''I ja sam informiran o događaju, navodno je došlo do džeparenja, nastala je i neka svađa i naguravanje, nakon čega je vozač reagirao i stao, pozvali su policiju koja je napravila zapisnik, ali ni ja nemam službenih informacija što se zapravo dogodilo'', rekao je za Bljesak.info Ahmedin Šabanagić direktor Autoprevoz-bus d.d. Mostar, u nadi da će od nadležnih uskoro dobiti službene informacije o događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close