Teško jutro

Pucnjava u lovačkom domu: Jedna osoba ubijena, ozlijeđeno i dijete

"Od krhotina stakla lakše tjelesne ozljede zadobila je još jedna osoba te jedno dijete. Oni su nakon ukazane liječničke pomoći otpušteni iz bolnice", naveo je Hadžiabdić.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2021. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U lovačkom domu "Bašci" u mjestu Delijaš na području Trnova u nedjelju ujutru se oko 3:30 sati dogodilo ubojstvo iz vatrenog oružja (lovačka puška).

Prema riječima Mirze Hadžiabdića, glasnogovornika MUP-a Kantona Sarajevo, dojavljeno im je da ima ozlijeđenih osoba, a nakon što su policijski službenici i ekipa Hitne pomoći izašli na teren konstatirali su smrt jedne osobe.

"Također, tom prilikom jedna osoba je ozlijeđena od utjecaja vatrenog oružja te je prevezena na KCUS, gdje joj je ukazana liječnička pomoć, u stabilnom je zdravstvenom stanju i zadržana je na daljem liječenju. Od krhotina stakla lakše tjelesne ozljede zadobila je još jedna osoba te jedno dijete. Oni su nakon ukazane liječničke pomoći otpušteni iz bolnice", naveo je Hadžiabdić.

O svemu navedenom je upoznat dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem kojeg vrše policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo ovlaštenih sudskih vještaka, prenosi N1

Pripadnici MUP-a KS su uhitili osobu osumnjičenu za izvršenje krivičnog djela "Ubojstvo" inicijala I.I. (1953.).

Više informacija o navedenom će biti poznato nakon što očevid bude završen.

Kopirati
Drag cursor here to close