VIDEO

Muškarac napao ekipu Provjerenog: Namazat ću vas go*nima majku vam je*em

Muškarac napao ekipu Provjerenog: Namazat ću vas go*nima majku vam je*em
Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2024. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deranje, psovke, prijetnje da će ih vući po blatu i da iz šume neće izaći. Tako je ekipu Provjerenog napao čovjek kojeg su zatekli na terenu snimajući priču o ilegalnom deponiju na državnoj zemlji, u Ježdovcu na zapadnom dijelu Zagreba.

Lokacija koja je godinama samo šuma na papiru, a u stvarnosti – odlagalište otpada u kojem caruju privatne tvrtke, koje se javno hvale svojim poslovima s državnim institucijama.

Ekipa Provjerenog zaputila se kamerom na samu lokaciju i snimila čak nekoliko kamiona i bagera u akciji dovoženja otpada.

Oni koji od toga zarađuju završe eventualno s kaznenim prijavama, no biznis nastavljaju i dalje.

"Na području Ježdovca obitelj Matković bavi se tim poslom i na tome zarađuje jako velik novac, i ljudi se ne usude prijavljivati jer na kraju imamo institucije koje neće odraditi svoj posao", priča Josip Pavlović iz udruge Ekologija grada, koji je dobro upoznat s problemom.

Upravo je jedan od članova spomenute obitelji prijetio ekipi Provjerenog:

"Još jednom da vas vidim tu. Onda ćete vidjeti s kim imate posla", rekao je prijeteći.

Na pitanje reportera "S kim imamo posla?", jedan od članova obitelji kazao je "Hoćeš znati s kim imaš posla, hoćeš znati, pitam te. Ja ti savjetujem da ne znaš s kim imaš posla. Da vidim još jednom tebe tu s tom kosicom, zavezat ću te i vući ću te po ovom blatu… Pi**a vam materina novinarska smrdljiva. Namazat ću vas go*nima majku vam je*em".

Na poziv novinara intervenirala je i policija, a snimke napada, kao i cijelu priču donosi emisija koja je na rasporedu u četvrtak u 23:40 sati na Novoj TV.

Kopirati
Drag cursor here to close